Elektrische fietsen » Speed pedelecs worden steeds sneller

Speed pedelecs worden steeds sneller

Gepubliceerd op 11 januari 2019 om 20:20

Kort en eenvoudig berichten zijn de beste manier om je bezoekers op de hoogte te houden. Spannende inleidende paragraaf en een korte, informatieve inhoud zullen ervoor zorgen dat je lezers zullen blijven komen voor meer nieuws.

Het eerste dat u moet weten over e-bikes, is dat ze hier zijn om te blijven. De verkoop van elektrische fietsen steeg alleen al tussen juli 2016 en juli 2017 met een ongelooflijke 95 procent, aldus het marktonderzoeksbureau NPD Group. Het is een industrie van bijna $ 65 miljoen, en er is geen sprake van een vertraging. Sommigen beschouwen de opkomst van e-bikes als een bedreiging, alsof standaardfietsen de weg van de cent zijn als iedereen elektrisch gaat.

Maar wees niet bang: E-bikes zijn hier niet om ons te beroven van onze menselijke manier van leven. In feite kunnen ze het heel goed verbeteren. Hier is alles wat u moet weten over de elektrische revolutie. 1. E-bikes vergemakkelijken het trappen. Over het algemeen zijn e-bikes fietsen met een op batterijen werkende "assist" die wordt geleverd via trappen of, in sommige gevallen, een gaspedaal. Wanneer je de pedalen op een pedaal-ondersteunende e-bike duwt, wordt een kleine motor ingeschakeld en krijg je een boost, zodat je heuvels kunt dichtritsen en over steil terrein kunt cruisen zonder jezelf te vergassen. "Pedelecs" genoemd, ze voelen als conventionele fietsen, maar beter, zegt Ed Benjamin, senior managing director van het adviesbureau eCycleElectric.

Je regelt je snelheid met je voeten, zoals met een gewone fiets," zegt hij. "Je voelt je gewoon heel krachtig en accelereert gemakkelijk." Naast de pedaalhulpfunctie, zijn sommige e-bikes uitgerust met een gasklep die de motor met een druk op de knop inschakelt. Deze behoren tot een aparte klasse e-bikes die uiteraard geen pure fietservaring bieden; ze zijn ook illegaal in sommige gemeenten. Interessant genoeg zegt Benjamin dat mensen die niet al "fietsers" zijn, in het begin neigen naar gasmotoren, maar dan omdraaien en een pedaalassistent kiezen voor hun volgende aankoop.

2. Ze gaan behoorlijk snel ... naar een punt. Hoe harder je fietst, hoe groter de boost, hoe sneller je zult rijden - naar een punt. E-bikes laten je meebrullen met een stevige clip, maar het zijn geen motorfietsen. Je zult nooit met een snelheid van 40 km / u de weg inslaan. De motor wordt bestuurd om te stoppen je verder voort te stuwen als je 20-28 mijl per uur raakt, afhankelijk van de fiets. U bespaart dus tijd op uw woon-werkverkeer (ik scheer ongeveer drie minuten van een reis van vijf mijl) maar geniet nog steeds van het landschap. Je kunt ook bepalen hoe groot de hulp is die je krijgt. De meeste e-bikes worden geleverd met een aan / uit-schakelaar waarmee je de boost-instelling kunt aanpassen van "eco" (laag) tot "turbo" (hoog), want als je wat meer wilt om je bijvoorbeeld een steile heuvel te helpen.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.